Ta bort företag från Acconomy

Notera!

Det går endast att ta bort ett företag om ni är ensam användare.

Steg 1

Klicka på ert företagsnamn som står högst upp till vänster på hemsidan, se Bild 1.

Bild 1. Klicka på ert företagsnamn för att visa ert företag.

Steg 2

Nu trycker ni antingen på Mina företag eller på Visa fler, se Bild 2.

Bild 2.

Steg 3

Notera!

Tänk på att om ni är flera användare anslutna till samma företag är det en pil som symbol istället för en papperskorg. Den användare som är sist ansluten får en papperskorg som symbol och det är den ni klickar på för att ta bort företag, se Bild 3.

Bild 3.

Bild 4. Klicka på Ja för att ta bort företaget från Acconomy.