Bjud in en användare till ert företag

Steg 1

För att lägga till en ny användare till ert företag går ni först till fliken Översikt sedan klickar ni på Visa mer, se Bild 1.

Bild 1. Tryck på bilden för att få den tydligare.

Steg 2

Under rubriken Användare ser ni vilka som har behörighet till ert företag.
För att bjuda in en ny användare klickar ni på åtgärdsikonen och väljer Bjud in användare, se Bild 2 & 3.

Bild 2. Tryck på bilden för att få den tydligare.

Steg 3. Tryck på bilden för att få den tydligare.

Steg 3

Därefter skriver ni in e-postadressen till användaren som ni vill bjuda in.
Klicka sedan på Skicka inbjudan, se Bild 4.

När ni har tryckt på Skicka inbjudan så kommer det stå en till användare med behörigheten Inbjuden, se Bild 5.

Bild 4.

Bild 5.

Steg 4

Nu kommer den inbjudna få ett e-postmeddelande till sin mejl, se Bild 6.

Bild 6. Tryck på bilden för att få den tydligare.

Steg 5

Den inbjudna användaren måste ha ett konto i Acconomy för att få tillgång till företaget.

Läs vidare!

För mer information om hur ni skapar ett konto i Acconomy kan ni läsa guiden Skapa konto i Acconomy.

Steg 6

Klicka på företagsnamnet när ni är inloggad i Acconomy. Då kommer företaget ni är inbjuden till stå med.
Klicka på företaget för att få upp en notis där ni väljer Ja om ni vill acceptera inbjudan och få tillgång till företaget, se Bild 7.

Bild 7. Tryck på bilden för att få den tydligare.