En hel ekonomiavdelning på fickan

Kom igång

Bokför när du vill, var du vill

Kom igång

Redovisning på dina villkor

Kom igång

Bokför när du vill, var du vill

Kom igång

Varför välja PromikBook

 

Kraftfullt

Molnbaserat

Säkert

Prisvärt

Automatiserad bokföring på dina villkor

 
Öppet köp PromikBook!

Som företagare kan man ofta bli överväldigad av flera olika program och dokument som krävs för att driva verksamheten. Man behöver ett sätt att fakturera, kontera och attestera. Ett sätt att bokföra och rapportera. Ett sätt att analysera, planera och budgetera och så vidare och så vidare...

Välj istället PromikBook. Här finns alla nämnda funktioner och många fler som du behöver för att få ordning på din verksamhet. En hel ekonomiavdelning på fickan till ett pris som passar dig.

När du vill, var du vill, hur du vill!

Billigare bokföring i molnet

PromikBook på flera plattformar

För att ditt arbete ska bli så smidigt som möjligt föreslår PromikBook bokföringskonton och lär sig kontinuerligt hur du vill bokföra. Med automatisk bokföring kan du istället koncentrera dig på viktigare strategiska beslut för framtiden.

PromikBook strävar hela tiden efter att automatisera din bokföring.

Målet är såklart att bokföra så lite själv som möjligt och i största mån endast övervaka bokföringen.

Här är några exempel på när PromikBook bokför automatiskt.

 • Automatisk bokföring av fakturor in/ut
 • Automatisk bokföring direkt från dina banktransaktioner
 • Automatisk bokföring av momsomföringen

Funktioner i PromikBook

 

Fakturering

I PromikBooks faktureringsdel kan du enkelt skapa ditt företags fakturor. Allting blir automatiskt bokfört och du väljer enkelt hur du vill att fakturan ska skickas till mottagaren.

Bokföring

PromikBook har en komplett bokföringsdel. Här finns möjlighet att koppla dina banktransaktioner till systemet, du får då en automatisk avstämning av företagets bankkonto. Det och mycket mer hittar du i bokföringsdelen.

Offert & Order

Ofta skriver du en offert innan en faktisk försäljning, och offerten blir till en order som därefter blir en faktura. Genom att registrera alla artiklar direkt när du skriver en offert blir fakturan väldigt enkel att göra. Du godkänner bara offerten, gör eventuella förändringar i själva ordern och därefter följer en faktura helt automatiskt.

Fakturaköp

Redan när du skapar en faktura kan du direkt skicka in den för fakturaköp. Detta innebär att du oftast kommer att få utbetalt pengarna för din faktura samma dag. I PromikBook kan du välja någon av våra samarbetspartners Euro Finans AB eller Prioritet Finans AB.

Momskontroll

När momsen ska redovisas kan du på ett enkelt sätt ta fram en momsrapport. Du kan skicka in momsrapporten elektroniskt till skatteverket. Dessutom finns en inbyggd momskontroll som direkt tala om för dig om någonting verkar vara felaktigt i de underlag som finns i systemet. PromikBook talar helt enkelt om för dig där det kanske finns felaktigheter.

Besiktning av bokföring

Har du gjort redovisningen för ditt företag men är osäker på om allt är rätt? Boka då en besiktning av din redovisning till ett fast pris. Vi går igenom din redovisning och ger tips om vad som kan förbättras. Perfekt att göra i samband med årsavslut.

Bankfiler

Det är mycket enkelt att koppla ihop din bank med PromikBook. Du gör detta genom att läsa in alla transaktioner i PromikBook. Systemet kommer att känna av transaktioner som funnits tidigare och ger dig automatiska förslag till konton. Du behöver oftast bara godkänna PromikBooks konteringsförslag. Banken blir då helt korrekt. Den automatiska filinläsningen av transaktioner kan du också använda till företagets skattekonto, depåkonto och liknande.

Fakturaskanning

Med fakturaskanning gör du din bokföring mycket enklare. PromikBook kommer då automatiskt att ta emot dina inkommande fakturor och också ge dig intelligenta förslag på hur de ska bokföras. Detta sparar mycket tid i förhållande till att registrera inkommande fakturor manuellt.

Redovisning

Om du vill ha hjälp med redovisningen kan du anlita oss för det också. Kanske gör du vissa delar själv och vill ha ett bollplank när det blir bokslut och större avstämningar? Eller också tar vi hand om hela bokföringen. Du använder då PromikBooks enkla sätt att registrera dina underlag elektroniskt. Resten tar vi hand om. Och du, vi använder fasta priser. Du vet vad redovisningen kostar i förväg.

Våra paketlösningar

 

Brons

69 kr/mån

Detta paketet passar Startup Bolaget som vill börja komma igång med verksamheten.

Läs mer!
 • Fakturering
 • Bokföring
 • Register
 • Rapporter

Silver

99 kr/mån

Småföretagaren väljer detta paket. Med mer automatisering underlättar detta paketet vardagen.

Läs mer!
 • Automatisk bokföring
 • Utlandsfakturor
 • Detaljerade Rapporter
 • Rot-/Rut-fakturering

Guld

149 kr/mån

För Medelstora till Stora Bolag som behöver mer kontroll över bokföringen så gäller detta paketet.

Läs mer!
 • Offert & Order
 • Kassaflödesrapport
 • Attestering
 • Valutahantering
Visa paketjämförelse
Dölj paketjämförelse

Ta del av alla funktioner

För er som vill ta del av hela systemet med dess fullständiga & kraftfulla funktionalitet så rekommenderar vi paketet Komplett.

Utöver att man får tillgång till alla funktioner som ingår i de mindre paketen, så får man även tillgång till systemets mer advancerade funktioner. Ni kommer till exempel ha möjlighet att analysera ert företag i mer detalj, och få en bättre överblick på vad som händer i bolaget. Utöver detta kommer ni få tillgång till budget & prognos funktionerna så att ni kan börja plannera bolagets ekonomi i förväg.

Släpp kalkylarket, och flytta ditt bolag till molnet.

Premium

Enligt offert

För Stora till Större Bolag som behöver allt och lite till finns Premiumpaket.

 • Guldfunktioner
 • Analysrapport
 • Dimensionsrapporter
 • Kassaflödesrapporter
 • Simulator
 • Koncernrapportering
 • Budget & Prognos

Nyheter

 
newsimage
19 maj -20

Kallelse till årsstämma

Aktieägarna i PromikBook AB (publ) 556217-5157 kallas härmed till årsstämma torsdagen den 26 juni 2020 klockan 14.00, Gullbergs Strandgata 36D, 411 04 Göteborg.

Aktieägare som vill delta vid årsstämman skall dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken fredagen den 19 juni 2020 (notera att då avstämningsdagen infaller på midsommarafton måste aktieägaren vara införd i aktieboken torsdagen den 18 juni 2020), dels anmäla sig till bolaget. Anmälan ska ha inkommit till bolaget senast måndagen den 22 juni 2020. Bolaget ser gärna att anmälan görs senast kl 12.00. Anmälan om deltagande till stämman kan göras till bolaget per brev eller e-post till PromikBook AB (publ), Gullbergs Strandgata 36D, 411 04 Göteborg, info@promikbook.com.

Läs mer

newsimage
10 dec -19

Euro Finans lämnar ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i PromikBook

Euro Finans AB lämnar härmed ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i PromikBook AB (publ) att överlåta samtliga sina aktier i PromikBook till Euro Finans. Aktierna är upptagna till handel på Spotlight Stock Market.

Läs mer

newsimage
17 okt -19

Nytt sätt att söka funktioner

En ny unik sökfunktion

Du som är användare i PromikBook har nu tillgång till en enkel och unik sökfunktion i systemet. Du hittar den genom att trycka Ctrl+mellanslagstangenten eller klicka på förstoringsglaset i menyn.

Där kan du fritextsöka i alla funktioner i PromikBook. En lista visas med möjliga träffar och också länkar till filmer och hjälpinstruktioner.

Loader