Hjälpcenter

Hjälp

Genom att trycka på knappen som liknar ett frågetecken kan du läsa hjälptexter om PromikBook. Här beskriver vi hur olika funktioner fungerar och ger dig också en mängd tips på hur du kan använda systemet. Texterna kan vara korta och långa beroende på hur omfattande funktionen är som beskrivs.

Till hjälpsida

Hjälpfilmer

Det snabbaste sättet att få hjälp om ett avsnitt är att använda filmknappen. Då ser du en kort film om just det området som du vill ha hjälp med. Filmen kan du köra hur många gånger som helst och den är pedagogiskt upplagd. Kom ihåg att du alltid kan förstora filmen till hela bildskärmen när du visar den.

Till filmsida

FAQ

Här har vi samlat en mängd frågor omkring PromikBook. Det kan till exempel vara frågor hur du snabbast skapar en faktura, om det finns verifikationsmallar i systemet, hur du läser in bankfiler och en mängd andra frågeställningar.
Avdelningen är uppdelad i olika avsnitt där de följer PromikBooks övriga upplägg och struktur.

Till FAQ-sida

Guider

Här har vi samlat några Guider för att i enkla steg beskriva hur du utför moment i PromikBook. Ex hur man läser in en SIE-fil eller hur man omför moms.

Till Guide-sida

Support

Support ingår i alla paket. Ställ din fråga till oss genom supportsystemet där du kan följa ditt ärende. Har du specifika bokföringsfrågor krävs paketet Bokföringssupport. Då får du även tillgång till att ringa och prata med någon av PromikBooks kunniga medarbetare.

Till supportsida

Telefon

Har du bokföringssupport så har du möjlighet att ringa in till oss och prata med någon av PromikBooks kunniga medarbetare. Telefonsupporten är öppen kontorstid 9-16 på vardagar förutom fredagar då supporten stänger 15:00.

Vi hittar inget supportpaket på ditt nuvarande bolag. Klicka här för att komma till PromikBook-shop