Företagstjänster

no image
PromikBooks redovisningstjänst
PromikBooks redovisningstjänster är för dig som önskar att lämna ifrån dig din bokföring för att helt och hållet fokusera på andra delar av ditt företagande. Vi vill ge dig chansen att lägga allt krut på din kärnverksamhet och slippa oroa dig för vilket momskonto du ska använda.

Kontakten med vår redovisningskonsult sker via telefon och mail och allt material hanteras digitalt. Så det spelar ingen roll om du befinner dig i Stockholm, Ystad, Göteborg, Malmö eller Kiruna, vi hjälper alla.

Priset är fast och bygger på antalet verifikationer per månad:
 • <25 verifikationer, 499 kr/mån
 • <50 verifikationer, 998 kr/mån
 • <75 verifikationer, 1 497 kr/mån
 • <100 verifikationer, 1 996 kr/mån
 • >100 verifikationer, Enligt avtal
I tjänsten ingår avstämning av konton, kontering av allt material samt upprättande av momsdeklarationer och i förekommande fall arbetsgivardeklarationer.
Tilläggstjänster
 • Lönespecifikationer för ett pris om 99 kronor per styck
 • Årsbokslut för våra redovisningskunder:
  • K1 inkl NE-Bilaga, från 3 900 kr
  • K2 inkl INK2, från 5 900 kr.
no image
PromikBooks utbildningskurser

PromikBook erbjuder dig som användare, eller icke användare kurser i PromikBook och kurser i Bokföring.

Alla kurser sker online och tar 2 timmar. Kostnaden för en kurs är 499 kr ex moms per deltagare.

no image
Konsultationstjänster
Behöver du någon som granskar din bokföring eller hjälper dig att komma till rätta med redovisningen? Har du svårt att hitta lönsamhet, likviditet eller effektivisering i ditt företag?

PromikBook är glada att kunna erbjuda konsultation för dig som behöver konkret rådgivning om bland annat redovisning, likviditet, resultat, strategi eller effektivisering av ditt företag. Med vår konsultationstjänst vill vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiv och konkret rådgivning inom företagsekonomi och redovisning.

Allt du behöver göra är att klicka på knappen “Anmäl intresse” och fylla i formuläret där du beskriver problemområdet så kommer vi ta kontakt med dig efter dina önskningar med ett förslag för tidsbokning. Själva rådgivningen sker via telefon på en tid som passar dig.

Priset för konsultation är 599kr/tim exklusive moms.
no image
Specialdesign
Är du ute efter specialutvecklade funktioner eller rapporter i systemet? Tveka inte att höra av dig till oss med dina önskemål. Här är vi alltid öppna för ett sammarbete eller utveckling mot timpris eller fastpris.
no image
Vill du bli av med ett gammalt bolag?
Vi kan köpa ditt bolag och snabbavveckla det. Du får betalt direkt och behöver inte göra något mera. Vi tar hand om alla avregistreringar, bokslut och deklarationer – enklare kan det inte bli!

Kontakta oss för snabb och effektiv handläggning!
no image
Lagerbolag
Tillsammans med vår samarbetspartner Bolagspartner erbjuder vi ett smidigt sätt erhålla ett nyregistrerat lagerbolag med 50 000 kr i aktiekapital. Alla handligar skickas till er inom 2 timmar