PromikBook Hjälp

Behöver du också hjälp ibland

Lugn, PromikBook har mängder av smarta hjälpfunktioner

Vi på PromikBook erbjuder dig som användare hjälp i form av bland annat hjälpfilmer eller enkla korta svar på de vanligaste frågorna. Har du mer avancerade frågor specifikt om bokföring kan du som har Bokföringssupport ställa frågor via supportformuläret eller via telefon. Om du är inloggad i systemet hittar du alltid all hjälp under knappen "Hjälp" som du hittar längst upp till höger på i PromikBook.

Om du behöver hjälp

PromikBooks "FAQ", dvs vanliga frågor

Vi har sammanställt alla de vanligaste frågorna vi får från användare. Fler än du undrar säkert samma sak och då är det enklaste sättet att få hjälp att helt enkelt söka efter liknande svar på tidigare frågor.

Du hittar alla vanligaste frågor här, eller så klickar du på "FAQ - Vanliga frågor" högst upp på sidan.

Vill du ser hur man faktiskt gör

PromikBooks hjälpfilmer visar vägen

Vi har mängder med hjälpfilmer som visar hur man faktiskt gör i PromikBook. Sök bland alla filmer för att enkelt och snabbt se hur du går tillväga. Vi har både korta enkla filmer samt några längre mer avancerade filmer.

Du hittar alla hjälpfilmer här, eller så klickar du på "Hjälpfilmer" högst upp på sidan.

Följ stegen i enkla guider

PromikBook Guider

Vi har mängder med guider med enkla instruktioner för att underlätta ditt arbete! Sök bland alla guider för att enkelt och snabbt se hur du går tillväga.

Ställ din fråga till oss

PromikBooks supportformulär

Alla användare har tillgång till PromikBooks supportformulär där man snabbt skapar ett nytt supportärende. I ärendet kan man bifoga filer och bilder och även ange den specifika felkoden man fått. Supportteamet på PromikBook jobbar ständigt med att svara i supporttrådarna som skapas upp och ni kan följa era ärenden under supportfliken.

Behöver du prata med någon

PromikBooks telefonsupport

Om du som användare fortfarande inte fått svar via andra kanaler kan du ringa och prata med kunnig supportpersonal. Om du betalar för bokföringssupport svarar vi på dina frågor om bokföring och hjälper dig så det blir rätt. Har du inte bokföringssupport så kan vi hjälpa dig mot ett på förhand överenskommet pris.

Loader