Glömt lösenord och återställ inloggning

Återställa lösenord!

Den här guiden visar hur ni gör om ni glömt ert lösenordet till ert Acconomy konto.

Steg 1

Ni går in på hemsidan www.acconomy.com och klickar på Logga in som står högst upp i det högra hörnet på hemsidan, se Bild 1.

Bild 1.

Steg 2

Nu klickar ni på texten "Klickar du här" som är markerad på bilden och står efter "Har du glömt ditt lösenord?" för att komma vidare till nästa steg, se Bild 2.

Bild 2.

Steg 3

Här kan ni antingen skriva er e-postadress eller ert telefonnummer, ni bockar själva för vilket alternativ ni vill använda.

I exemplet har vi valt att bocka för Epost samt skrivit vår mejladress christer.strand@acconomy.com i rutan, se Bild 3.

Därefter klickar ni på Återställ för att få ett e-postmeddelande till er e-postadress med instruktioner hur ni går vidare, se Bild 3.

Bild 3.

Steg 4

När ni har öppnat e-postmeddelandet så kommer ni se att det innehåller en säkerhetskod samt en länk till sidan där ni återställer lösenordet.

Först kopierar ni säkerhetskoden därefter klickar ni på länken som finns i mejlet för att komma vidare, se Bild 4.

Bild 4.

Steg 5

Nu klistrar ni först in er säkerhetskod som ni kopierade från mejlet, se Bild 4.

När ni har skrivit in säkerhetskoden kan ni skriva in ert nya lösenord vid Nytt lösenord. Ni måste även bekräfta ert nya lösenord genom att skriva det ytterligare en gång till på raden under. Därefter klickar ni på knappen Byt lösenord , se Bild 5.

Sedan kan ni klicka på Logga in igen och testa att logga in med ert nya lösenord, se Bild 6.

Bild 5. Tryck på bilden för att få den tydligare.

Bild 6. Tryck på bilden för att få den tydligare.