Glömt lösenord och återställ inloggning

Återställa lösenord!

Här är en guide som visar hur du gör om du har glömt lösenordet till ditt konto på PromikBook.

Steg 1

Du går in på hemsidan www.promikbook.com och klickar på Logga in som står högst upp i det högra hörnet på hemsidan, se Bild 1.

Bild 1.

Steg 2

Nu trycker du på Klickar du här som står efter "Har du glömt ditt lösenord?" för att komma vidare till nästa steg, se Bild 2.

Bild 2.

Steg 3

Här kan du antingen skriva din e-postadress eller ditt telefonnummer, du bockar själv för vilket alternativ du vill använda.

I exemplet har jag valt att bocka för Epost samt skrivit min mejladress Christer.strand@promikbook.com i rutan, se Bild 3.

Därefter trycker du på Återställ för att få ett e-postmeddelande till din e-postadress med instruktioner hur du går vidare, se Bild 3.

Bild 3.

Steg 4

När du har öppnat e-postmeddelandet så kommer du se att det innehåller en säkerhetskod samt en länk till sidan där du återställer lösenordet.

Först kopierar du säkerhetskoden därefter klickar du på länken som finns i mejlet för att komma vidare, se Bild 4.

Bild 4.

Steg 5

Nu klistrar du först in din säkerhetskod som du kopierade från mejlet, se Bild 4.

När du har skrivit in säkerhetskoden kan du skriva in ditt nya lösenord vid Nytt lösenord. Du måste även bekräfta ditt nya lösenord genom att skriva det en gång till på raden under. Därefter trycker du på knappen Byt lösenord , se Bild 5.

Sedan kan du trycka på Logga in igen och testa att logga in med ditt nya lösenord, se Bild 1.