Skapa konto på Acconomy

Tryck på knappen för att skapa ett konto i Acconomy:

Skapa konto här

Steg 1

När ni går in på www.acconomy.com så skapar ni ert konto antingen genom att trycka på Kom igång eller Skapa konto som står lite längre ner på hemsidan.

Här fyller ni i era uppgifter, det är väldigt viktigt att ni skriver in rätt mejladress eftersom ni kommer få er inbjudningslänk på mejl för att kunna aktivera ert konto. När ni känner er klar klickar ni på Skapa mitt konto, se Bild 1.

Notera!

Ni måste bocka för Jag godkänner avtalet för att komma vidare, se Bild 1.

Bild 1.

Steg 2

När ni har klickat på Skapa konto kommer ni att få upp den här notisen, se Bild 2.

Kolla sedan i er inkorg på mejlen för att se om ni har fått er aktiveringslänk.

Bild 2.

Steg 3

När ni har öppnat mejlet med aktiveringslänken klickar ni antingen på Bekräfta nu eller på länken i mejlet för att komma vidare, se Bild 3.

Sedan kommer ni att få upp en notis att kontot är bekräftat och en knapp som ni kan klicka på för att logga in, se Bild 4.