Lägg till ett nytt företag på ditt konto

Notera!

Du kan ha flera företag på samma inloggning. Din inloggning är personlig och kopplad till dig som användare.
Ett företag är gemensamt och kan användas av flera olika användare genom att bjuda in andra användares epostadresser till ditt företag.

Läs vidare!

För mer information om hur du bjuder in en användare kan du läsa guiden Bjud in en användare till ditt företag.

Steg 1

Välj ditt företagsnamn i menyn högst upp, se Bild 1.

Bild 1.

Steg 2

Tryck på Nytt företag, se Bild 2.

Bild 2.

Steg 3

Här skriver du ditt organisationsnummer, om du inte har något organisationsnummer än kan du skriva ditt personnummer så länge.

Om du har en SIE-fil kan du släppa filen här alternativt bläddra fram filen från datorn, se Bild 3.

Bild 3.

Steg 4

Nu fyller du i vad företaget heter, vilken företagsform de har, mejladress, telefonnummer och adress.

Alla fält som är markerade med * måste du fylla i för att komma vidare, se Bild 4.

Bild 4.

Steg 5

När alla obligatoriska fält är ifyllda kan du fortsätta neråt.

Nu är det dags att skapa ditt första räkenskapsår som du vill starta med. Du väljer vilket namn du vill döpa räkenskapsåret till under rubriken Namn, i exemplet på bilden har jag döpt det till 2019, se Bild 5.

Bild 5.

Steg 6

Efter du har skapat räkenskapsåret ska du välja vilken bokföringsmetod du använder, du trycker endast på rubriken Fakturametoden eller Kontantmetoden beroende på vilken metod du använder. I exemplet på bilden har jag valt Fakturametoden och då blir rubriken orange samt texten får fetstil, se Bild 6.

Bild 6.

Steg 7

När du har valt bokföringsmetod är det sista steget att trycka på Skapa.

Observera att när du trycker på Skapa så godkänner du även våra användarvillkor, se Bild 7.

Bild 7.

Steg 8

Nu är företaget är skapat men för att kunna jobba med det i PromikBook behöver man köpa något utav våra paket som vi erbjuder. När du har valt vilket paket som passar bäst för dig trycker du på Beställ som står under paketet, se Bild 8.

Du har 30 dagars öppet köp så du kan ångra köpet, fakturan kommer först efter 30 dagar.

Bild 8. Tryck på bilden för att få den tydligare.