Ta bort företag från PromikBook

Notera!

Det går endast att ta bort ett företag om man är ensam användare.

Steg 1

Klicka på ditt företagsnamn som står högst upp till vänster på hemsidan, se Bild 1.

Bild 1. Klicka på ditt företagsnamn för att visa dina företag.

Steg 2

Nu trycker du antingen på Mina företag eller på Visa fler, se Bild 2.

Bild 2.

Steg 3

Notera!

Tänk på att om ni är flera användare anslutna till samma företag är det en pil som symbol istället för en papperskorg. Den användare som är sist ansluten får en papperskorg som symbol och det är den man trycker på för att ta bort företag, se Bild 3.

Bild 3.

Bild 4. Tryck Ja för att ta bort företaget från PromikBook.