Ta bort företag från PromikBook

Notera!

Det går endast att ta bort ett företag om man är ensam användare.

Steg 1

Klicka på ditt företagsnamn i huvudmenyn, se Bild 1.

Bild 1. Klicka på ditt företagsnamn för att visa dina företag

Steg 2

I listan som visas ska du klicka på åtgärdsikonen bredvid ditt företagsnamn till höger, se Bild 2.
Obs. Ikonen visas först när du för musen ovanför raden.

Bild 2. Åtgärdsikonen för att hantera företaget.

Steg 3

Notera!

Tänk på att om ni är flera användare anslutna till samma företag står det istället Lämna och inte Ta bort som alternativ.
Den användare som är sist ansluten får alternativet Ta bort.

Bild 3. Välj Ta bort.

Bild 4. Tryck Ja för att ta bort företaget på PromikBook.