Bjud in en användare till ditt företag

Notera!

Man kan max ha tre användare till ett abonnemang.

Steg 1

Gå till fliken Översikt och under rubriken Användare ser du vilka som har behörighet till ditt företag. För att bjuda in en ny användare trycker du på åtgärdsikonen och väljer Bjud in användare, se Bild 1.

Därefter skriver du in e-postadressen till användaren som du vill bjuda in. Klicka sedan på Skicka inbjudan, se Bild 2.

Bild 1. Tryck på åtgärdsikonen som är markerad och välj Bjud in användare.

Bild 3. Nu ska din inbjudna användare stå med under rubriken Användare fast behörigheten är Inbjuden.

Bild 2. Skriv in mejladressen på den personen du vill skicka inbjudan till.

Steg 2

Nu kommer den inbjudna få ett e-postmeddelande till sin mejl, se Bild 4.

Bild 4. E-postmeddelandet med inbjudan till företaget.

Steg 3

Den inbjudna användaren måste ha ett konto på PromikBook för att få tillgång till företaget.

Läs vidare!

För mer information om hur du skapar ett konto på PromikBook kan du läsa guiden Skapa konto på PromikBook.

Steg 4

När man är inloggad på PromikBook så trycker man på företagsnamnet. Då kommer företaget man är inbjuden till stå med orange text. Man trycker sedan på företaget för att få upp en notis där man trycker Ja om man vill acceptera inbjudan och få tillgång till företaget, se Bild 5.

Bild 5. Tryck Ja för att acceptera inbjudan.