Bjud in en användare till ert företag

Steg 1

Under fliken Översikt klickar ni på Visa mer och under rubriken Användare ser ni vilka som har behörighet till ert företag. För att bjuda in en ny användare klickar ni på åtgärdsikonen och väljer Bjud in användare, se Bild 1.

Därefter skriver ni in e-postadressen till användaren som ni vill bjuda in. Klicka sedan på Skicka inbjudan, se Bild 2.

Bild 1. Tryck på åtgärdsikonen som är markerad och välj Bjud in användare.

Bild 3. Nu ska er inbjudna användare stå med under rubriken Användare fast behörigheten är Inbjuden.

Bild 2. Skriv in mejladressen på den personen ni önskar skicka inbjudan till.

Steg 2

Nu kommer den inbjudna få ett e-postmeddelande till sin mejl, se Bild 4.

Bild 4. E-postmeddelandet med inbjudan till företaget.

Steg 3

Den inbjudna användaren måste ha ett konto på PromikBook för att få tillgång till företaget.

Läs vidare!

För mer information om hur ni skapar ett konto på PromikBook kan ni läsa guiden Skapa konto på PromikBook.

Steg 4

När ni är inloggad på PromikBook så klicka på företagsnamnet. Då kommer företaget ni är inbjuden till stå med. Klicka på företaget för att få upp en notis där ni väljer Ja om ni vill acceptera inbjudan och få tillgång till företaget, se Bild 5.

Bild 5. Tryck Ja för att acceptera inbjudan.