Bjud in användare och få pengar

Bjud in användare och få pengar

Om ni rekommenderar Acconomy och de använder er inbjudningskod erhåller ni krediter. Dessa krediter kan ni använda att betala fakturor med eller få utbetalt i pengar. Läs vidare för att veta mer om hur det går till.

Steg 1 - Inbjudningslänk

Ni hittar er inbjudningskod under fliken Mitt konto

Vill ni ändra inbjudningskoden så kan ni göra det genom att klicka på ikonen bredvid inbjudningskoden, se Bild 1.

Nedanför inbjudningskoden hittar ni sedan inbjudningslänk. Det är den länken ni kopierar och skickar till den framtida Acconomy användaren som ni vill värva, se bild 1.

Er inbjudningskod kan ni skicka till flera olika personer.Bild 1.

Steg 2 - Kickback

När någon skapar ett konto med er inbjudningskod kopplas användaren till er. Ni kan se alla era inbjudna användare genom att gå till fliken Mitt konto och kicka under rubriken Kickback - Inbjudna användare.

När en användare som är kopplad till er väljer att köpa något utav våra paket under fliken Shop utgår så kallad Kickback från köpet.

Det innebär att 25% av köpet skickas vidare som kickback till er.

Er kickback räknas och summeras ihop för alla användare och ni kan alltid följa er intjänade kickback under fliken Mitt konto och under rubriken Kickback - Intjänad kickback.

Ni kan närsomhelst välja att omvandla er intjänade kickback till krediter, som ni sedan kan begära utbetalning i pengar.

Om ni behåller krediter kan ni själv använda dessa i Acconomy som betalningsmedel. Om ni t.ex. ska skicka en faktura via posten, köpa paket eller betala inkommande fakturor från Acconomy.

För att begära ut era krediter till pengar görs det under fliken Tjänster och därefter Kontoudrag.

Läs vidare!

För mer information om hur ni använder krediter i Acconomy kan ni läsa guiden Använda krediter i Acconomy.

Steg 3 - Fler exempel

För er som vill veta mer om hur kickback räknas. Nedan förklarar vi närmare vad som händer i olika scenarion.

Exempel 1 - Flera användare delar på kickback

Låt oss säga att Olle som är inbjuden av Lisa nu inte är ensam på Olles Livs utan där finns även användaren Jens som hjälper Olle med bokföringen. Nu är det dock så att Jens är inbjuden av en annan användare som heter Malin.

Olle bestämmer sig för att köpa ett paket. Kostnaden för paketet är 1 188 SEK ex moms. Från köpet utgår kickback med 25%. Men eftersom Olle inte längre är ensam användare på bolaget fördelas dessa 25% lika över alla användare som har blivit inbjudna.

I det här exemplet får alltså Lisa 12,5% genom Olle och Malin får 12,5% genom Jens.

Om det nu skulle vara så att Olles sambo, Elin också har tillgång till bolaget Olles Livs men inte är inbjuden av någon blir fördelningen vid ett köp densamma som innan, dvs Olle och Jens genererar vardera 12,5% till sina respektive kopplade användare.

Kickback fördelas lika över de användare som har blivit inbjudna.

Exempel 2 - Inbjudningar i flera led

I det här exemplet har Olle delat med sig utav sin inbjudningskod till en granne, Ethel, som driver egen firma. Olle tipsade henne om PromikBook och Ethel skapade sitt konto med inbjudningskoden från Olle.

Eftersom Ethel driver sitt lilla bolag Ethels fina smycken och krimskrams med relativt liten omsättning då hon är pensionär behöver hon endast lilla paketet i Acconomy.

Kostnaden för Ethel blir 414 SEK ex moms. Hon är ensam på sitt lilla bolag och hennes köp genererar därför 25% i kickback som går till Olle.

När Olle får sina 25% i kickback från Ethel blir Olle såklart väldigt glad över att hans rekommendation genererat pengar. Någon annan som blir glad är Lisa, eftersom Lisa är den som bjudit in Olle. För nu genererar Olles intjänade kickback 25% vidare till Lisa, dvs utav de 25% som Olle fått utav Ethel skickar han vidare 25% till Lisa.

Kickback genereras som mest i 10 led eller tills genererad summa är mindre än 0,1 kronor.

Loader