Verifikationsdatum

När du skapar en ny verifikation kommer det automatiskt upp ett datum som förslag, om man inte ändrar sina inställningar kommer de datumet som du sist bokförde på.

Den här guiden visar hur du ändrar vilket datum som ska komma upp som förslag.

Steg 1

Först går du till Inställningar och trycker på pilen som finns till höger om Bokföringsinställningar så att alla inställningar för bokföring visas, se Bild 1.

Bild 1.

Steg 2

Nu går du till rad 8 Verifikationsdatum och trycker på pilen som finns på samma rad för att få fram de olika alternativen som finns att välja på, se Bild 2.

Nedan listar jag förklaringen till varje alternativ:

• Senaste verifikationsdatum = När du skapar en ny verifikation kommer systemet välja samma datum som du sist bokförde på.
  • Dagens datum = Dagens datum kommer att visas som förslag.
  • Lämna blankt = Inget datum kommer att stå utan du skriver in det manuellt varje gång.

Notera!

Glöm inte att trycka på Spara när du är klar!