Kom i kontakt med oss

Supportformuläret!

I första hand ska du som registrerad användare av PromikBook använda supportformuläret. Logga in i PromikBook och skapa ett nytt ärende. Du får ett epostmeddelande när någon svarar på ditt ärende.

Nå oss via Epost

Är du inte registrerad som användare av PromikBook kan du skicka ett mail till support@promikbook.com

Du kan också skapa ett konto (det är gratis) och därefter skapa ett supportärende när du är inloggad.

Skriv ett meddelande

Skriv ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så fort vi får möjlighet

Skriv meddelande här