Kom i kontakt med oss

Supportformuläret

I första hand ska du som registrerad användare av Acconomy använda supportformuläret. Logga in i Acconomy och skapa ett nytt ärende. Du får ett epostmeddelande när någon svarar på ditt ärende.

Nå oss via Epost

Är du inte registrerad som användare av Acconomy kan du skicka ett mail till support@acconomy.com.

Du kan också skapa ett konto och därefter skapa ett supportärende när du är inloggad.

Skriv ett meddelande

Skriv ett meddelande till oss så kontaktar vi dig så fort vi får möjlighet

Skriv meddelande här