logo

Skapa konto

Förnamn
Efternamn
E-postadress
Telefon
Lösenord
Bekräfta lösenord
Inbjudningskod
Jag godkänner avtalet
Läs avtalet »
OBS! Du måste godkänna avtalet!
När du registrerat dig har du tillgång till basfunktionerna i PromikBook.

Behöver du hjälp med registreringen kan du titta på instruktionsfilmen.

Partners och Integration

PromikBook är ett molnsystem som är byggt för att kunna integreras lätt mot andra system.
Redan idag är PromikBook integrerat mot ett flertal andra system för att kunna erbjuda er som användare
En så bra upplevelse som möjligt hos oss på PromikBook!

Vill du integrera mot oss eller har du tips på integrationer du tycker bör finnas? Kontakta oss för att skapa en dialog.

Nedan finner du information om några av våra samarbetspartners och vad samarbetet innebär. Längst ner finner du information om PromikBooks API för integration.

Integration med PromikBook API

För er som vill integrera mot PromikBook har vi ett API tillgängligt. PromikBook API är just nu på version 1 och utvecklas ständigt med fler metoder. Saknar du något i dokumentationen? Hör av dig så kan vi se över hur det kan lösas. Innan utvecklingen mot APIet börjar behöver ni efterfråga en nyckel för just er applikation.

A

icon

Adressuppslag med Alla verksamheter

Med Alla verksamheter kopplat i PromikBook kan du direkt i systemet hämta information och adresser till dina leverantörer eller kunder. På så sätt håller du dina register uppdaterade och korrekta.

B

icon

Bitnet - Sveriges Begravningsbyråers IT AB

PromikBook och Bitnet är sammankopplade så fakturor bokförs helautomatiserat med samliga valda dimensioner direkt i PromikBook

C

icon

Capitum

PromikBook har ett sammarbete med Capitum gällande inkassofrågor. Alla våra kunder kan med ett klick skicka sina fakturor till Capitum för inkassohantering.

E

icon

Fakturaköp Euro Finans AB

I samarbete med Euro Finans AB erbjuder PromikBook sina användare att sälja fakturor till Euro Finans AB och få pengar inom några dagar.

j

Juristakuten

Juridisk rådgivning med Juristakuten.nu

Behöver du hjälp med en juridisk fråga så har PromikBook genom samarbetspartnern juristakuten.nu möjlighet att hjälpa till. Juristakuten.nu svarar på frågor och åtar sig uppdrag inom de flesta juridiska områden.

m

MaxPA

Lön med MaxPa

I PromikBook finns en lönemodul direkt i systemet. PromikBook har ett mycket nära sammarbete med MaxPa, tidigare NanoLön, där systemen är ihopkopplade så all information utbyts automatiskt och dina lönekörningar bokförs automatiskt.

P

icon

Betalning via PayEx

PromikBook har en koppling till betalningslösningen PayEx med för överföring av krediter till PromikBook. För dessa krediter kan kunderna köpa tjänster inne i PromikBook men också betala leverantörsfakturor direkt med sitt konto på PromikBook.

icon

Betalning via PayPal

PromikBook har en koppling till betalningslösningen PayPal med för överföring av krediter till PromikBook. För dessa krediter kan kunderna köpa tjänster inne i PromikBook men också betala leverantörsfakturor direkt med sitt konto på PromikBook.

icon

PostNord Sverige AB

PromikBook är integrerat med PostNord/Strålfors och kan leverera utskrift och kuvertering med ett klick. Skicka alla dina fakturor automatiskt med Strålfors fönsterkuvert.

icon

Fakturaköp Prioritet Finans AB

I samarbete med Prioritet Finans AB erbjuder PromikBook sina användare att sälja fakturor till Prioritet Finans AB och få pengar inom några dagar.

S

icon

Fakturatolkning via Scancloud

Med Scancloud kan du enkelt koppla på automatisk tolkning av fakturor direkt in till PromikBook. Alla dina leverantörsfakturor hanteras och tolkas av Scancloud.

icon

Skatteverket

PromikBook har flera olika lösningar mot Skatteverket. PromikBook kan läsa in transaktioner från Skatteverkets skattekonto och bokföra/stämma av mot konto i PromikBook. PromikBook kan även exportera momsrapporter för inläsning på Skatteverkets hemsida. PromikBook kan även producera Rot/Rut-filer för inläsning på Skatteverkets hemsida. PromikBook erbjuder även kunder att enkelt skapa deklarationer (NE, INK) för uppladdning på Skatteverkets hemsida.

icon

Sportnik

PromikBook har en integration mot Sportnik för PromikFinans räkning. Användare av Sportnik kan med ett klick skicka sina obetalda fakturor till PromikFinans via PromikBook för påminnelsehantering och inkasso. Allt sker helt automatikst genom PromikBooks API-koppling.

icon

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, är den äldsta och ledande branschorganisationen för redovisningskonsulter. SRF grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. SRF auktoriserar redovisningskonsulter och från våren 2013 auktoriserar SRF lönekonsulter.

icon

ST1 - Tanka billigare med ST1 och PromikBook

PromikBook erbjuder i samarbete med ST1 förmånliga rabatter på drivmedel. Det innebär att du som användare av PromikBooks tjänster kopplar euroShell företagskort genom PromikBook och får på så vis rabatterade priser vid varje tankning.

PromikBook AB © 2019