Ta bort en användare från ditt företag

Steg 1

För att ta bort en användare från företaget finns det två tillvägagångssätt.

Från Användarhantering

Välj fliken Användarhantering i menyfältet till vänster.

Under rubriken Användare listas alla användare som finns tillagda på företaget.

Om ni trycker på åtgärdsikonen som finns bredvid användaren kommer ni få upp en notis, se Bild 1.

Från Admin

Välj Admin i menyfältet till vänster och välj sedan alternativet Företagets användare.

Klicka på åtgärdsikonen som finns bredvid användaren för att få upp en notis, se Bild 1.

Bild 1.

Steg 2

Här bockar ni i Ta bort och sedan trycker på Spara, se Bild 2.

Nu har inte användaren tillgång till företaget längre.

Bild 2.

Läs vidare!

Om ni endast önskar att ta bort eller lägga till rättigheter för användaren, kan ni läsa hur ni gör det i guiden för hantera rättigheter.