Ta bort en användare från ditt företag

Ta bort en användare från ditt företag

Steg 1

För att ta bort en användare finns det två vägar att gå.

Från översikt

Gå först till fliken Översikt.

Sedan längre ner finns det en rubrik där det står Användare som listar alla användare som finns tillagda på företaget.

Om du trycker på åtgärdsikonen som finns bredvid användaren kommer du få upp en notis, se Bild 1.

Från användarhanteringen

Klicka på menyn Admin och välj alternativet Företagets användare.

Klicka på åtgärdsikonen som finns bredvid användaren för att få upp en notis, se Bild 1.


Bild 1.

Steg 2

Här bockar du i Ta bort och sedan trycker på Spara, se Bild 2.

Nu har inte den användaren tillgång till företaget längre.


Bild 2.

Läs vidare!

Om du endast önskar att ta bort eller lägga till rättigheter för användaren, kan du läsa hur du gör det i guiden för hantera rättigheter.

Loader