PromikBook Tema

Steg 1

För att ändra färgtemat går du först till fliken Mitt konto som finns högst upp till höger.

Steg 2

Under rubriken Användarinställningar finns det en rad som heter Färgtema. Om man trycker på pilen som är markerad på bilden kan man välja mellan tre olika färgteman, se Bild 1.

När man har valt sitt färgtema behöver man trycka på Spara för att färgtemat ska sparas. Nu kan du trycker på en annan flik t.ex. Inställningar alternativt kan du uppdatera sidan så kommer färgtemat ändras till den färgen du önskade.